Mit csinálunk?
Pharmaline Logo
Start!
Média  
 Katalógus
Orvosi  
 programok
Kik  
 vagyunk?
Kapcsok

Szolgáltatásaink:

Hirdetés Felmérés: negyedévenként megjelenő nyomtatott jelentés az egészségügyi szaksajtóban és a nagyközönségnek szánt lapokban megjelenő gyógyszer és gyógytermékhirdetésekről.

Hirdetés Adatbázis: a fenti felmérés adatainak számítógépes formája.

Hirdetés Képbázis: az Adatbázishoz csatoltan tartalmazza a hirdetések képét

Média Katalógus: negyedéves frissítéssel évente megjelenő kiadványunk, amely a Magyarországon megjelenő egészségügyi-orvosi lapok legfontosabb adatait tartalmazza. A Katalógus adatai - a tarifa adatok kivételével - online is elérhetők oldalunkon. A Katalógus a Hirdetés Audit megrendelői számára ingyenes.

Hirdetésfigyelés: a megjelenő új hirdetéseket kívánság szerinti módon és időszakonként küldjük el Megrendelőinknek.

Piackutatás: rendszeres időközönként lebonyolítjuk Háziorvos Kutatásunkat, amelyben házi- és gyerekorvosokat kérdezünk meg újságolvasási szokásaikról, a gyógyszerreklámokhoz való viszonyukról és számítógéphasználatukról. Ezenkívül vállalunk ad-hoc kutatásokat is, bármilyen gyógyszeripari témában.

Programfejlesztés: igény szerint vállalunk a marketingmunkával, eladási adatokkal kapcsolatos egyedi programok kifejlesztését, valamint Lotus Notes rendszerben alkalmazások készítését.

Internet fejlesztés: vállaljuk internetes honlapok elkészítését, rendszeres karbantartását, online marketingakciók lebonyolítását.

Részletes információkért írjon címünkre: mail@pharmaline.hu, de elérhetők vagyunk telefonon a 06-1-403-5833-as számon vagy faxon a 06-1-402-4209-es számon.

[Start!] [Média  Katalógus] [Orvosi  programok] [Kik  vagyunk?] [Kapcsok]